Ontbrekende en beschadigde MyCAREER-bestanden

Volgen

Als je problemen hebt met een opgeslagen MyCAREER-bestand in NBA 2K17, dan kan dat komen omdat het bestand ontbreekt, of beschadigd is.

Het goede nieuws is dat we een paar handleidingen hebben over wat je kunt doen om dit probleem op te lossen, of het bestand nu ontbreekt of beschadigd is.

Dus dat is dat, maar je vraagt je misschien af hoe je kunt vaststellen of je bestand nu beschadigd is, of helemaal ontbreekt.

Dat kun je eigenlijk vrij makkelijk vaststellen:

• Als je MyCAREER-bestand beschadigd is, dan is er een grote kans dat je een foutmelding krijgt als je het probeert te laden. Zeer waarschijnlijk is de foutmelding die je krijgt "This save file is corrupted, and cannot be loaded" (dit opslagbestand is beschadigd en kan niet worden geladen).
  • Als je MyCAREER-bestand ontbreekt, dan zal je waarschijnlijk helemaal geen bestand zien om te kunnen laden.

Als je MyCAREER-bestand inderdaad ontbreekt, volg dan deze stappen die we hebben bedacht om je door het proces te leiden van het downloaden van het opslagbestand vanuit de cloud

Als je bestand beschadigd is, dan raden we je ook aan het opslagbestand opnieuw te downloaden en even te kijken of dat het probleem oplost. Als dat de boel niet in orde maakt, dan moet je een support ticket indienen bij ons en dan gaan wij ons uiterste best doen om je te helpen.

OPMERKING: om je snel met dit probleem te kunnen helpen is het van belang dat je het juiste probleem selecteert als je je support ticket indient (dat doe je in het uitrolmenu met de naam "the issue I'm having is..." (Het probleem dat ik heb, is…)).
Voor een beschadigd bestand selecteer je: Error Message or Code > I Receive An Error Stating That My Save File/Content Is Corrupted, Damaged, or Unreadable (Foutmelding of code > ik krijg een foutmelding die zegt dat mijn Opslagbestand/Content beschadigd, onjuist of onleesbaar is).
Voor een ontbrekend bestand selecteer je: Gameplay/Progress Issue > Loss/Reset Of Progress > I Am Missing One Or Many MyCAREER Save File(s) (Gameplay-/voortgangsprobleem > Voortgang verloren of gereset > ik mis een of meerdere MyCAREER-opslagbestanden.