Foutmelding: "UserData" Corruption

Volgen

Hoi allemaal!

We weten dat sommige NBA 2K17-spelers een foutmelding krijgen die luidt: "'UserData' file has been corrupted and is unable to be loaded.", oftewel: Gebruikersgegevensbestand is beschadigd en kan niet worden geladen.

Deze foutmelding verschijnt als de gereserveerde schijfruimte is leeggemaakt.

Als je niet weet wat gereserveerde schijfruimte is, lees je dan bij met dit artikel

Gegevens in de gereserveerde schijfruimte worden opnieuw gedownload door de game, maar als dat proces wordt onderbroken (nadat de game opnieuw is opgestart) kun je geen online speltypen meer spelen of toegang krijgen tot de bestanden die daarmee samenhangen.

Probeer het volgende om er zeker van te zijn dat de gegevens op de juiste manier worden gedownload:

1. Laad de game
  2. Selecteer de optie Play Now. Ga de game NIET in.
    • Echt, niet doen!
  3. Blijf in dat menu.

Als je speelt op een PlayStation 4, kun je je console in Rustmodus laten terwijl je gegevens worden gedownload.

Na een paar uur (of langer, afhankelijk van je internetverbinding) krijg je een melding in gele letters links onderaan je scherm die je vertelt terug te gaan naar het hoofdmenu. Zodra je dat doet, zal de game volledig geüpdatet zijn en je gereserveerde data worden opnieuw geïnstalleerd.

We benadrukken het nog maar eens een keer: verwijder nooit de gereserveerde ruimte voor een game op je harde schijf.