Hoe voeg ik een DxDiag en MSinfo bestand toe vanuit mijn PC?

Volgen

Het DxDiag en MSinfo bestand bevat een schriftelijk, uitgebreid overzicht van de hardware, systeemcomponenten en software. Het voorzien van deze bestanden aan een klantendienst medewerker zal ons meer informatie verlenen over jouw computer zelf.

Hoe een DxDiag.txt bestand exporteren

1. Druk op het Windows teken samen met R op je toetsenbord. Typ vervolgens "dxdiag" (zonder aanhalingstekens) en druk op OK.
  2. Wacht tot het groene voortgangsbalkje voltooid is en klik dan op de 'Alle gegevens opslaan...' knop.
  3. Geef het bestand een naam met nuttevolle informatie zoals jouw naam en de datum, en sla het vervolgens op waar je het kan terugvinden (bijvoorbeeld jouw bureaublad) door op de 'Opslaan' knop te drukken.
  4. Druk vervolgens op 'Afsluiten' om de DxDiag applicatie te sluiten.

Hoe een MSinfo bestand exporteren

1. Druk op het Windows teken samen met R op je toetsenbord. Typ vervolgens "msinfo32" (zonder aanhalingstekens) en druk op OK. Opmerking! Gelieve ervoor te zorgen dat de hokjes voor zowel 'Alleen in geselecteerde categorie zoeken' en 'Alleen naar categorienamen zoeken' **niet** zijn aangevinkt.
  2. Wanneer het Systeeminformatie scherm open is, klik dan op 'Bestand in de linkerbovenhoek en selecteer 'Exporteren...'.
  3. Geef het bestand een naam met nuttevolle informatie zoals jouw naam en de datum, en sla het vervolgens op waar je het kan terugvinden (bijvoorbeeld jouw bureaublad) door op de 'Opslaan' knop te drukken.
  4. Het exporteren kan enige tijd duren, dus gelieve te wachten tot het voortgangsbalkje beëindigt is vooraleer je de applicatie sluit.

Zorg er alsook voor dat je een gedetailleerde beschrijving van het probleem in jouw verzoek zet met de bestanden, en een tekst/screenshot van enige foutberichten die je krijgt.