ALGEMENE IOSPROBLEMEN OPLOSSEN

Volgen

Wanneer je problemen ondervindt met een 2K spel op jouw iOS apparaat, dan zijn hieronder een aantal zaken die jou kunnen verder helpen:

Het uitschakelen van Achtergrond Toepassingen

iOS 7 en hoger:

• Dubbelklik op de Home knop.
  • Veeg naar links of rechts tot je de applicatie die je wilt sluiten hebt gevonden.
  • Sluit vervolgens de applicatie via het preview scherm.

iOS 6 en eerder:

• Dubbelklik op de Home knop.
  • Veeg naar links of rechts tot je de applicatie die je wilt sluiten hebt gevonden.
  • Hou je vinger op de applicatie. Van zodra dit gebeurt, zouden alle applicaties moeten beginnen wiebelen en verschijnt er een rode cirkel met een minteken in de linkerbovenhoek van elke app icoon.
  • Druk vervolgens op deze rode cirkel waarop de applicatie volledig wordt gesloten.

Reset van het apparaat:

Om een “Hard Reset” uit te voeren, houdt je zowel de Home knop als de Sleep/Awake knop voor ongeveer 10+ seconden in. Zelfs wanneer de rode uitschakelknop verschijnt op het scherm, houd beide knoppen ingedrukt.

Ruimte vrijmaken

Als het probleem daarna nog altijd voordoet, tracht wat ruimte vrij te maken op de harde schijf van jouw iOS apparaat en download het spel opnieuw. Aanvullend vanaf dit punt, zorg ervoor dat je de laatste versie van iOS hebt geïnstalleerd.

Verwijderen / opnieuw installeren van een applicatie

• Om te voorkomen dat de applicatie data verliest, synchroniseer eerst je apparaat met iTunes om een back-up te maken van jouw gegevens.
  • Hou dan opnieuw jouw vinger op het applicatie icoontje tot er een rode knop rechtsboven verschijnt.
  • Tik op de knop om de applicatie te verwijderen. Mogelijk wordt er nog gevraagd om de applicatie een waardering te geven.
  • Tik op Verwijderen om de applicatie en alle bijbehorende gegevens van jouw apparaat te verwijderen.
  • Druk op de Home-knop om terug te keren naar het normale menu.

Daarna, om de applicatie opnieuw te installeren, gelieve volgende stappen te volgen.

• Open de App Store en zoek de applicatie die je opnieuw wilt installeren. Als de applicatie gratis is, tik op "Gratis" en vervolgens op "Installeren". Als het een applicatie is waar je vooraf hebt voor betaald, tik dan op de prijs en vervolgens op "Kopen". De applicatie zal vervolgens opnieuw gratis downloaden.
  • Voer desgevraagd uw iTunes-account informatie in.
  • Tik op "OK" en het apparaat zal de applicatie te downloaden en te installeren.

Opmerking: Indien je problemen ondervindt met Battleborn Tap, raden we ten zeerste af om de applicatie te herinstalleren. Dit is om verlies van loot packs en krediet in het spel, te vermijden. In de plaats daarvan, gelieve [2K support te contacteren] (http://support.2k.com/hc/nl).

Zorg voor Crash Logs

Indien het probleem achteraf nog steeds gaande is, neem dan opnieuw contact met ons op, inclusief met Apple Crash Logs.

Hoe verkrijg je iPhone, iPad of iPod Touch Crash Logs?

Stap 1.

Synchroniseer je iPhone, iPod Touch of iPad naar iTunes. Dit zal automatisch een log van je apparaat naar jouw computer kopiëren.

Stap 2.

Vind de crash log(s) op jouw computer. Hier is de plaats waar ze normaal zijn gevestigd:

Mac OS X: ~ / Bibliotheek / Logs / CrashReporter / MobileDevice / <naam van het apparaat>
Windows XP: C: \ Documenten <gebruikersnaam> \ Application Data \ Apple computer \ Logs \ CrashReporter / <naam van het apparaat>
Windows Vista en Windows 7: C: \ <gebruikersnaam> \ AppData \ Roaming \ Apple computer \ Logs \ CrashReporter / MobileDevice / <naam van het apparaat>