ALGEMENE ANDROIDPROBLEMEN OPLOSSEN

Volgen

Wanneer je problemen ondervindt met een 2K spel op jouw Android apparaat, dan zijn hieronder een aantal zaken die jou kunnen verder helpen:

Verwijderen van de mobiele cache

Ga naar Instellingen -> Applicaties -> Vind het Spel hier -> Cache Wissen en Data Wissen.

*Opmerking: Cache Wissen en Data Wissen zorgen er niet voor dat jouw opgeslagen savebestanden verwijderd worden en is daarom veilig om te worden gebruikt. Enkel door de volledige applicatie te verwijderen zullen jouw opgeslagen savebestanden alsook worden verwijderd.*

Sluiten van achtergrond toepassingen

Ga naar Instellingen -> Applicaties -> Applicaties Beheren en verwijder vervolgens alle applicaties die mogelijk kunnen interfereren met het spel. Dit kan vooral handig zijn indien je het foutenlogboek kan bekijken om te zien welke bepaalde achtergrond applicaties het probleem veroorzaken.

Daarop volgend, laten we ook wat ruimte vrijmaken op jouw apparaat indien deze nogal gevuld is met applicaties en andere data. Je kan dit doen via het instellingen menu van jouw apparaat.

Het apparaat herstarten

Sommige apparaten hebben hun eigen unieke “soft reboot” methodes, maar de veiligste manier is om de power-knop gedurende 10 seconden ingedrukt te houden, daarna 30 seconden te wachten en deze daarna terug aan te zetten.

Actualiseren van firmware en software

Druk op de "Home" knop. Druk dan op de "Menu" knop (vier horizontale lijnen, het woord "Menu" of vier kleine vierkantjes), selecteer vervolgens Instellingen - Over de telefoon - Systeem Updates en volg de aanwijzingen op het scherm om de updates te installeren.

Herinstalleer de applicatie

Het verwijderen van applicaties kan variëren afhankelijk van apparaat tot apparaat. Het is echter zeer belangrijk om een back-up te maken van alle opgeslagen bestanden die je niet wilt verliezen voorafgaand het her-installeren van de applicatie.

Opmerking: Indien je problemen ondervindt met Battleborn Tap, raden we ten zeerste af om de applicatie te herinstalleren. Dit is om verlies van loot packs en krediet in het spel, te vermijden. In de plaats daarvan, gelieve [2K support te contacteren] (http://support.2k.com/hc/nl)

Standaard herstellen naar fabrieksinstellingen

Als alle bovenstaande stappen zijn mislukt, tracht dan jouw apparaat standaard te herstellen naar de fabrieksinstellingen. Dit is vooral aan te raden indien het apparaat vaak crasht. Merk op dat je jouw data en instellingen hierdoor zal verliezen. Om een fabrieksherstel te kunnen uitvoeren, ga vanuit het beginscherm naar menu-> Instellingen-> SD & Telefoon Opslag-> Herstellen van Fabrieksinstellingen-> Bevestig.

Indien je besluit om deze stap te ondernemen, zorg er dan eerst zeker voor om een backup aan te maken.

Het verstrekken van het apparaat model & crash logs

Als dit de problemen met de prestatie van het spel niet oplost, gelieve dan [2K support te contacteren] (http://support.2k.com/hc/nl) met elke Android crash log die je kan vinden. Indien mogelijk, gelieve ons ook te voorzien van naam en model van het apparaat die je gebruikt, naam en versie van het geïnstalleerde OS (Operating System) en foto’s/screenshots of eventueel een video die het probleem aantoont.