LOCKER CODES INLOSSEN

Volgen

In dit artikel leggen we stapsgewijs uit hoe je je Locker Code inlost.

Vanzelfsprekend moet NBA 2K15 volledig zijn geïnstalleerd op je console of pc om deze Locker Codes in te kunnen lossen (je kunt ze dus niet verzilveren voordat je een exemplaar van de game bezit).

Strik je beste sportschoenen, doe je favoriete tenue aan en volg onderstaande stappen:

INSTRUCTIES VOOR XBOX ONE

1. Meld je aan met je Xbox Live-account.
  2. Plaats de disc van NBA 2K15 en start de game op.
  3. Volg de instructies op het scherm om je MyPLAYER-account aan te maken.
  4. Selecteer Features/Options in het hoofdmenu.
  5. Selecteer Locker Codes.
  6. Voer de Locker Code die je hebt ontvangen in via het virtuele toetsenbord.

INSTRUCTIES VOOR PLAYSTATION 4

1. Zorg dat je PS4 een actieve internetverbinding heeft en meld je aan met je account.
  2. Plaats de disc van NBA 2K15 en start de game op.
  3. Volg de instructies op het scherm om je MyPLAYER-account aan te maken.
  4. Selecteer Features/Options in het hoofdmenu.
  5. Selecteer Locker Codes.
  6. Voer de Locker Code die je hebt ontvangen in via het virtuele toetsenbord.

INSTRUCTIES VOOR PC

1. Start Steam op en meld je aan met je Steam-account.
  2. Start NBA 2K15 op vanuit je bibliotheek.
  3. Volg de instructies op het scherm om je MyPLAYER-account aan te maken.
  4. Selecteer Features/Options in het hoofdmenu.
  5. Selecteer Locker Codes.
  6. Voer de Locker Code die je hebt ontvangen in.

INSTRUCTIES VOOR PS3

1. Zorg dat je PlayStation®3 een actieve internetverbinding heeft en meld je aan met je account.
  2. Plaats de disc van NBA 2K15 en start de game op.
  3. Volg de instructies op het scherm om je MyPLAYER-account aan te maken.
  4. Gebruik de rechter joystick om naar het hoofdmenu te gaan.
  5. Selecteer Features.
  6. Selecteer Codes.
  7. Voer de Locker Code die je hebt ontvangen in via het virtuele toetsenbord.

INSTRUCTIES VOOR XBOX 360

1. Meld je aan met je Xbox Live-account.
  2. Plaats de disc van NBA 2K15 en start de game op.
  3. Volg de instructies op het scherm om je MyPLAYER-account aan te maken.
  4. Gebruik de rechter stick om naar het hoofdmenu te gaan.
  5. Selecteer Features.
  6. Selecteer Codes.
  7. Voer de Locker Code die je hebt ontvangen in via het virtuele toetsenbord.

Software license terms available at www.take2games.com/eula.  Online Account (13+) required to access online features.  See www.take2games.com/legal and www.take2games.com/privacy for additional details.  Online play and download require broadband internet service, may not be available to all users, and may, upon 30 days’ notice, be terminated, modified, or offered under different terms. User responsible for associated fees. Non-transferable access to special features such as exclusive, unlockable, downloadable or online content, services, or functions may require single-use serial code, additional fee and or online account. Violation of EULA, Code of Conduct or other policies may result in restriction or termination of access to game or online account.  © 2005-2014 Take-Two Interactive Software and its subsidiaries. 2K, the 2K logo, and Take-Two Interactive Software are all trademarks and/or registered trademarks of Take-Two Interactive Software, Inc. The NBA and individual NBA member team identifications used on or in this product are trademarks, copyrights designs and other forms of intellectual property of NBA Properties, Inc. and the respective NBA member teams and may not be used, in whole or in part, without the prior written consent of NBA Properties, Inc. © 2014 NBA Properties, Inc. All rights reserved. All other trademarks are property of their respective owners. Dolby and the double-D symbol are trademarks of Dolby Laboratories. All other trademarks are property of their respective owners. Patents and Patent Pending: www.take2games.com/Legal.