[PS4] VAST IN DE INTRODUCTIEWEDSTRIJD

Volgen

Het team is op de hoogte van een mogelijk probleem met de PS4-versie van NBA 2K15: als je de disc voor de eerste keer in het systeem plaatst, wordt je gevraagd een download te starten. Mogelijk zie je vanaf dat moment geen voortgangsbalk.

Als dit gebeurt, zie je een demonstratiewedstrijd tussen de Miami Heat en San Antonio Spurs. Het is goed mogelijk dat deze wedstrijd is afgelopen voordat de game klaar is met downloaden.

Maak je geen zorgen als dit gebeurt. Het downloaden gaat gewoon door, ook als je geen voortgang ziet. Als je na het plaatsen van de disc alleen kunt deelnemen aan de wedstrijd tussen de Spurs en de Heat, is dat omdat de game op de achtergrond aan het downloaden is en je dus nog geen toegang hebt tot de volledige game.

Als de game klaar is met downloaden heb je toegang tot alle content.

Hier is een manier om je downloadvoortgang toch te kunnen zien:

• Druk op de PS-toets van je controller om naar het XMB™-menu te gaan en selecteer Meldingen.
  • Scrol in dit scherm naar Downloads.
  • Je ziet hetzelfde scherm als in de afbeelding hieronder, zodat je kunt zien wat de voortgang is van je download.