[PC] FOUTMELDING: SYSTEM SERVICE EXCEPTION

Volgen

Het team is op de hoogte van een probleem met NBA 2K15 voor Windows 7 waarbij sommige gebruikers de volgende foutmelding ontvangen

SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION – 0x0000003B

Als je deze foutmelding ontvangt, draait je game op een versie van Windows 7 die nooit is bijgewerkt via Windows Update.

Om dit probleem op te lossen, moet je de nieuwste Windows-update of een hotfix van Microsoft installeren.

Niet vergeten, all-stars: zorg er altijd voor dat je de nieuwste Windows Update hebt geïnstalleerd.