[XBOX ONE] Probleem met de installatie van NBA 2K15

Volgen

We zijn op de hoogte van een zeldzaam probleem met de Xbox One-versie van NBA 2K15 in de volgende landen: België, Nederland, Spanje, Duitsland en Zwitserland. Het probleem hindert de installatie van de game. Het installatieproces stopt bij 4% en gaat dan niet verder. Mogelijk is een bruine verkleuring zichtbaar aan de onderkant van de disc.

Als je dit probleem ervaart en je game niet kan worden geïnstalleerd, probeer de game dan in te ruilen in de winkel waar je hem hebt gekocht. Bij de meeste winkels kun je defecte producten probleemloos ruilen. Dit is de snelste manier om aan een vervangend product te komen.

Als dit niet mogelijk is, kun je een e-mail sturen naar X1disc@2K.com met de volgende gegevens:

Naam:
Postadres:
Volledige informatie over het probleem, indien mogelijk inclusief een foto:

Ook vragen we je de defecte NBA 2K15 Xbox One-disc op te sturen naar een van onze Europese vestigingen. Kies de dichtstbijzijnde vestiging en stuur je defecte disc op, samen met je naam en je postadres, zodat we je e-mail aan je disc kunnen koppelen en je een vervangend product kunnen sturen.

Verenigd Koninkrijk:

c/o NBA 2K15 Disc Replacement
Take Two Interactive Software Europe Ltd
Saxon House
2-4 Victoria Street
Windsor, Berkshire
SL4 1EN

Duitsland:
c/o NBA 2K15 Disc Replacement, Take-Two Interactive GmbH, Ganghoferstr. 70a, D-80339 München

Nederland:
c/o NBA 2K15 Disc Replacement, Take Two Interactive Benelux BV, Tinstraat 7, 4823 AA  BREDA, Nederland

Spanje:
c/o NBA 2K15 Disc Replacement, Take 2 Interactive España, c/ Comunidad de Madrid, 35-bis 1º, 28230 Las Rozas (Madrid)

Frankrijk:
NBA 2K15 Disc Replacement
2K Marketing - Take-Two Interactive France
14, Rue De Castiglione
75001 Paris
FRANCE