[PC] NBA 2K16 systeemvereisten

Volgen

Attentie NBA All-Stars!

Je wilt ongetwijfeld dat je hardware up-to-date is voor NBA 2K16, dus check hieronder de pc-systeemvereisten voor de game.

MINIMAAL:

• Besturingssysteem: Windows 7 64-bit, Windows 8.1 64-bit of Windows 10 64-bit
    • Processor: Intel Core2 Duo of beter (SSE3 of recenter)
    • Geheugen: 4 GB RAM
    • Graphics: DirectX 10.1 compatibel (512 MB) of beter
    • DirectX: Versie 10
    • Harde schijf: 50 GB beschikbare ruimte
    • Geluidskaart: DirectX 9.0x compatibel
    • Besturing: dual-analoge controller
    • Aanvullende opmerkingen: de eerste installatie vereist eenmalig verbinding met internet voor Steam-verificatie; software die moet worden geïnstalleerd (meegeleverd met de game) is onder meer DirectX en Visual C++ Redistributable 2010.

AANBEVOLEN:

• Besturingssysteem: Windows 7 64-bit, Windows 8.1 64-bit of Windows 10 64-bit
    • Processor: Intel Core i5 of beter
    • Geheugen: 4 GB RAM
    • Graphics: DirectX 11 compatibel (2 GB) of beter
    • DirectX: Versie 11
    • Harde schijf: 50 GB beschikbare ruimte
    • Geluidskaart: DirectX 9.0c compatibel
    • Besturing: dual-analoge controller