Ontbrekend MyCAREER-bestand

Volgen

Hoe gaat ie, basketballers?

Als je NBA 2K16 speelt en je MyCAREER-bestand niet kunt vinden, dan hebben we een aantal oplossingen voor je.

Hieronder vind je de oplossingen, afhankelijk van je platform.

PlayStation 4

Je opslagbestanden worden vanzelf naar de cloud geüpload als de feature 'Automatisch updaten' is ingeschakeld op je PlayStation 4. Gelukkig is de feature 'Automatisch updaten' standaard ingeschakeld op de meeste PlayStation 4-systemen. Dat betekent dat je je opslagbestand kunt downloaden uit de cloud. Dit doe je als volgt:

1. Ga naar de XrossMediaBar
  2. Ga naar 'Instellingen' > 'Beheer van opgeslagen applicatiedata' > 'Opgeslagen data in online-opslag' > 'Downloaden naar systeemopslag' en druk op de X-toets
  3. Selecteer NBA 2K16
  4. Download alle bestanden waarvan de namen beginnen met 'MyCareer…'

Xbox One

Op Xbox One kun je cloudopslagbestanden niet handmatig downloaden, want ze worden automatisch geüpload naar en gedownload uit de Microsoft Cloud Exchange. Als je je opslagbestanden niet kunt terugkrijgen, ga dan naar  om te controleren of je het cloudopslagsysteem op de juiste manier gebruikt.

Als je er niet in slaagt om je opslagbestand terug te krijgen via de bovenstaande stappen, kun je een hulpaanvraag indienen. Geef het volgende aan in het vakje 'Beschrijving':

• Het tijdstip en de datum waarop je het opslagbestand het laatst hebt gebruikt (zo nauwkeurig mogelijk).
  • Het tijdstip en de datum waarop je het opslagbestand hebt aangemaakt (zo nauwkeurig mogelijk).
  • Hoeveel VC je ongeveer hebt uitgegeven in het opslagbestand.
  • De positie van de ontbrekende MyPLAYER.
  • Het e-mailadres dat is gekoppeld aan je NBA2K-account.
  • Je PSN-online-id of Xbox-gamertag.

Daarnaast hebben we een filmpje nodig van je huidige lijst met MyCAREER-opslagbestanden. Deze lijst vind je door NBA 2K16 op te starten, het speltype MyCAREER uit te lichten en op de driehoek-toets (PS4) of de Y-knop (Xbox One) te drukken. Speel je op de vorige consolegeneratie, dan druk je op X (PS3) of A (Xbox 360).

• Neem het gerust op met je mobiele telefoon. We moeten alleen alle vereiste informatie kunnen zien.
  • Zorg ervoor dat de lijst met opslagbestanden en je PSN-online-id of Xbox-gamertag duidelijk te zien zijn. Je vindt ze rechts boven in het scherm.
  • Je kunt het filmpje meesturen met je aanvraag of uploaden naar een hostsite zoals YouTube of Dropbox. Als je voor het laatste kiest, moet je het filmpje beschikbaar houden zolang het probleem wordt behandeld.

Zodra we deze informatie hebben ontvangen, begint ons team met het oplossen van het probleem. Hopelijk sta je dan binnen de kortste keren weer op het veld.

Just as an aside: you need a paid PS Plus membership to enable this feature on PS4, so I’d hardly say it’s default on most PS4s.