Hoe kun je filmpjes uploaden voor je hulpaanvraag

Volgen

Als je een hulpaanvraag hebt ingediend, kunnen we je vragen om een filmpje dat je probleem duidelijk maakt.

Heb je dit nog nooit eerder gedaan, dan volgen hier wat tips. Je kunt het beeldmateriaal op een aantal manieren vastleggen en delen met ons.

OPMERKING: Het beeldmateriaal is pas bruikbaar als het zowel het probleem uit je hulpaanvraag beschrijft als je gebruikersnaam toont (je gebruikersnaam moet leesbaar zijn en continu in beeld zijn). Zorg er daarnaast voor dat je alle instructies opvolgt uit de e-mail waarin om beeldmateriaal wordt gevraagd.

Filmpje maken

Telefoon:

• Het is het makkelijkst om je telefoon te gebruiken. De meeste smartphones hebben een ingebouwde camera waarmee je filmpjes kunt delen.

PlayStation 4:

Xbox One:

• Als je op Xbox One speelt, moet je Upload Studio gebruiken om je filmpje te maken en delen. Microsoft legt uit hoe je Upload Studio moet gebruiken, mocht je er niet uitkomen.

Pc:

• Windows beschikt niet standaard over opnamesoftware, maar er zijn verschillende programma's verkrijgbaar waarmee je kunt opnemen en delen via je desktop. Als je die niet hebt, dan kun je het beste je telefoon gebruiken om een filmpje voor ons te maken.

Mac:

• Als je OS X gebruikt op je Mac kun je met Quicktime van Apple beelden opnemen en delen. Apple heeft een gids over het gebruik ervan.

Filmpje delen

Je kunt het beeldmateriaal op een aantal manieren met ons delen.

E-mail:

• Dit is de meest directe manier om de beelden naar ons te sturen. Je hoeft alleen maar te reageren op de e-mail die we je hebben gestuurd en het filmpje als bijlage toe te voegen. Het wordt dan automatisch toegevoegd aan de aanvraag, zodat wij het kunnen zien.

Rechtstreeks aan aanvraag toevoegen:

• Je kunt het filmpje ook meteen toevoegen aan je aanvraag. Dat kan op een aantal manieren.
    • Bij het indienen van de aanvraag, heb je onder in beeld de mogelijkheid om een bijlage toe te voegen. Klik op 'Bestand toevoegen' om dit te doen.
    • Elke e-mail die je ontvangt van 2K Support bevat een link naar je aanvraag (volgend op deze zinnen: "Als je de status van deze aanvraag wilt bekijken en/of opmerkingen wilt toevoegen, kun je de onderstaande link volgen. Je kunt ook reageren op deze e-mail. Je opmerkingen worden dan toegevoegd aan je aanvraag."). Als je die link gebruikt, klik je vervolgens op de hulpaanvraag en daarna op de link 'Bestand toevoegen' onder aan het scherm.

Uploaden naar videosite:

• Upload je filmpje gerust naar een site waarop je filmpjes kunt delen! Je moet er dan wel voor zorgen dat het filmpje voor iedereen zichtbaar is. Als je niet wilt dat iedereen het kan zien, kun je de privacyinstellingen wijzigen. Als je ons de link geeft, kunnen wij het gewoon bekijken. Het filmpje moet online blijven zolang we aan je probleem werken. Heb je nog nooit een filmpje gedeeld via een site, dan volgen hier wat tips: