Is de uitrusting van Battleborn Tap ook beschikbaar in Battleborn?

Volgen

Als je Battleborn Tap op je mobiele apparaat speelt, is het je misschien opgevallen dat er een ingame-shop is waar je loot packs kunt kopen.

Deze loot packs bevatten uitrusting voor je Battleborn (personage) die je in de (mobiele) game inhuurt. Je hebt Credits nodig om deze packs te kopen. Je kunt Credits verdienen in de game of je kunt Credit Packs kopen in de Shop.

Op dit moment is de content van Battleborn Tap niet beshcikbaar in Battleborn op consoles en pc. Zowel een gekocht loot pack als de uitrusting die je verdiend hebt in Battleborn Tap, zal niet overgebracht worden naar Battleborn op het systeem van jouw keuze en andersom. Dit geldt ook voor credits.