De gouden skin voor Orendi ontgrendelen met Battleborn Tap

Volgen

Hé, kampioenen!

Als je Battleborn Tap speelt en een exemplaar van Battleborn in je bezit hebt, kun je de gouden skin voor Orendi in Battleborn ontgrendelen. Dat doe je als volgt:

1. Maak een SHiFT-account aan als je dat nog niet gedaan hebt. SHiFT-accounts zijn gratis.
  2. Ga in Battleborn Tap naar het tabblad ‘Home’ en klik op de toets ‘SHiFT’. Klik vervolgens op ‘Connect’ om je aan te melden en maak verbinding met je SHiFT-account.
  3. Ga in Battleborn naar het menu ‘Extras’ vanuit het hoofdmenu, selecteer ‘SHiFT’ en meld je aan.
  4. Als beide accounts verbonden zijn, zie je het bevestigingsscherm ‘Battleborn Tap Reward’ onder ‘SHiFT’ in Battleborn.

Nu je de code hebt voor de gouden skin voor Orendi, ga je naar het Command-scherm van Orendi in de console- en pc-versie van Battleborn om de nieuwe skin te bekijken, naar een gevecht te gaan of de skin te kiezen tijdens de personagekeuze.