2KSupport

Lees dit als je de Early Access-preview hebt gespeeld

Volgen

Gegroet, stelletje Badasses!

Als je de Early Access-preview van Battleborn hebt gespeeld, moet je je profieldata wissen voor je de volledige retailversie van de game speelt.

De Early Access-versie van Battleborn gebruikt dezelfde profielbestanden als de volledige retailversie van de game. Als je mee hebt gedaan aan de Early Access en Battleborn opstart zonder je profieldata te wissen, krijg je de link om de Prologue Mission te spelen niet te zien. Je kunt dan niet verder met de rest van het spel omdat je ‘de proloog nog niet hebt gespeeld’. Dat betekent dat er geen personages beschikbaar zijn.

Als je deze gebruikersgegevens niet wist, ontstaat er een bug waardoor er geen personages beschikbaar zijn. Je profieldata wis je als volgt:

  1. Ga naar C:\Gebruikers\<mijn naam>\Documenten\My Games
  2. Verwijder de gehele map ‘Battleborn’ in de map ‘My Games’.
  3. De map wordt opnieuw aangemaakt zodra Battleborn wordt opgestart.

 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

Mogelijk gemaakt door Zendesk