HOE VIND IK MIJN BATTLEBORN PROFIEL ID?

Volgen

Indien je een probleem ondervindt met Battleborn, dan is er een kans dat we jouw Battleborn Profiel ID nodig zullen hebben.

Het Battleborn Profiel ID is verschillend van jouw SHiFT ID, en kan worden gevonden in een andere sectie van het spelmenu.

Om jouw Battleborn Profiel ID te vinden, gelieve volgende stappen te volgen:

1. Vanuit het hoofdmenu, selecteer "Options".
2. In het Options menu, kies "Support Info" (helemaal beneden het menu).
3. Jouw Battleborn Profiel ID is te vinden in de eerste zin van het scherm die daarop volgt.

OPMERKING: Indien je jouw SHiFT Support ID wilt vinden, dan kan je dit alsook doen door deze stappen te volgen. Jouw Battleborn Profiel ID bevindt zich in de eerste zin, jouw SHiFT Support ID in de laatste zin.