Kan ik upgraden naar HD als ik de vorige BioShock-titels al heb op Steam?

Volgen

Als je al een exemplaar van BioShock en/of BioShock 2 voor de PC in je bezit hebt, kom je in aanmerking voor een gratis upgrade naar de HD-versie van de betreffende titel.

Als je in het bezit bent van BioShockBioShock 2 en/of Minerva’s Den, ben je al in het bezit van de geremasterde uitgave van de betreffende game. Deze worden automatisch toegevoegd aan je Steam-bibliotheek zodra ze uitkomen.

Als je echter een fysieke disc van BioShock voor PC hebt, zul je een support ticket moeten invullen om te bewijzen dat het in je bezit is. Als we dit vervolgens hebben gevalideerd, ontvang je van ons een Steam-code.

Als je BioShock 2 bezit op een fysieke disc voor PC, hebben we al een oplossing voor je via de Games For Windows LIVE-vervanging: je hoeft alleen je GFWL-activeringscode in Steam te activeren, dat is alles (als bonus ontvang je zelfs gratis Minerva’s Den!)

Heb je een digitale versie gekocht maar niet op Steam? In de loop der jaren hebben we verschillende DRM-vrije versies van BioShock aangeboden via digitale partners, en zelfs een aantal SecuRom Digital-versies. Neem contact op met de supportdiensten van deze websites om een nieuwe Steam-code te ontvangen.