2KSupport

Przeczytaj to, jeśli masz na koncie grę w Early Access Preview

Obserwuj

Witajcie, Badasses!

Jeśli graliście w Early Access Preview Battleborn, przed grą w finalną/sklepową wersję, musicie usunąć dane profilu użytkownika.

Wersja Battleborn Early Access używa tych samych plików profilu użytkownika co pełna, sklepowa wersja gry. Jeśli graliście w Early Access i uruchomiliście pełną wersję Battleborn bez usunięcia danych profilu użytkownika, NIE zobaczycie linku do rozegrania misji Prologue i nie będziecie mogli przejść do kolejki w innych trybach, ponieważ „jeszcze nie rozegraliście prologu”. Oznacza to, że nie macie odblokowanych żadnych postaci.

Jeśli nie usuniecie danych użytkownika, pozostaniecie zawieszeni w tym trybie, bez odblokowanych postaci. Oto, jak usunąć dane profilu użytkownika:

  1. Przejdź do C:\Użytkownicy<mój profil>\Dokumenty\My Games
  2. Usuń cały folder „Battleborn” z folderu My Games.
  3. Folder zostanie utworzony przy kolejnym uruchomieniu Battleborn.

 

 

Masz więcej pytań? Wyślij zlecenie

Komentarze

Oparte na technologii Zendesk