2KSupport

Wyzerowanie poziomu reputacji MyPARK

Obserwuj

 

Cześć, All-Stars!

Otrzymaliśmy wiele pytań dotyczących wyzerowania reputacji w MyPARK w NBA 2K. Zacznijmy od początku: co spowodowało wyzerowanie? Generalnie, wyzerowanie poziomu reputacji MyPARK występuje, gdy gracz zmieni przypisanie MyPARK.

W skrócie: Reputacja w MyPARK jest bezpośrednio związana z przypisaniem gracza i za każdym razem gdy przypisanie zostaje zmienione, reputacja zostaje automatycznie (i bezpowrotnie) wyzerowana. Ma to odzwierciedlać lojalność gracza wobec wybranego parku.

UWAGA: Gdy zmieniasz park, otrzymujesz wiadomość w lewym dolnym rogu ekranu reputacji MyPARK, która informuje, że stracisz reputację oraz nagrody za osiągnięcie poziomu reputacji. Powinna też się pojawić kolejna wiadomość, z potwierdzeniem decyzji o opuszczeniu obecnego parku.

Jeśli twoja reputacja została wyzerowana bez zmiany przypisania MyPARK, problem powinien być łatwy do rozwiązania. Przygotowaliśmy dokładny opis, jak to zrobić. Po wyczyszczeniu pamięci cache konsoli i ponownym uruchomieniu gry, reputacja MyPARK powinna wrócić do poprzedniego poziomu.

Jeśli jednak po wykonaniu czynności opisanych w naszym artykule poziom Reputacji to wciąż „Rookie 1”, oznacza to, że – niestety – twoja reputacja została wyzerowana bezpowrotnie.

 

Masz więcej pytań? Wyślij zlecenie

Komentarze

Oparte na technologii Zendesk