JE GEGEVENS OPVRAGEN BIJ 2K

BY 2K Mike

PUBLISHED:

UPDATED:

Als u contact probeert op te nemen met 2K Support over een gegevensverzoek, vindt u hier informatie over hoe u dat kunt doen.
Afhankelijk van uw locatie kunt u een verzoek indienen om bezwaar te maken, te verwijderen, u af te melden, te beperken, te corrigeren of een kopie te ontvangen van de persoonlijke gegevens die 2K over u heeft verzameld en bijhoudt. Om een ​​verzoek in te dienen, selecteert u 'Een verzoek indienen' bovenaan uw scherm of stuurt u een e-mail naar support@2k.com. Wij reageren binnen een maand op uw gegevensverzoek.
Wanneer u uw e-mail indient, verzoeken wij u het volgende te vermelden:

• Verzoektype - Verwijdering, Informatie/Toegang, Mijn persoonlijke gegevens niet verkopen of delen, Opt-out, Overige
  • E-mailadres - Het adres waarmee u contact opneemt, moet overeenkomen met het adres dat in het account staat
  • Locatie – Land
  • Details aanvragen - Alle andere bijzonderheden die u wilt vermelden

Geef, indien mogelijk, ook optionele informatie op om ons te helpen bij het beoordelen van uw verzoek. Dit omvat informatie zoals welke games je mogelijk hebt gespeeld, de gebruikersnaam van je 2K-account en eventuele platform-ID's die je gebruikt (PSN ID, XBOX GamerTag, Steam ID, enz.).