WYCOFANIE LOGOWANIA FACEBOOK DLA NBA SUPERCARD

BY Little Sister

PUBLISHED:

UPDATED:

Od 25 lipca 2022, login Facebooka zostanie usunięty z gry.


Jeśli nie używasz Facebooka jako metody logowania, nie musisz nic robić. Jeśli korzystasz z logowania na Facebooku, rozważ przejście na inną metodę, taką jak Apple, Twitch lub Google, przed datą wycofania logowania poprzez Facebooka.


Przejście na nową metodę logowania jest ważne, jeśli używasz wielu urządzeń do grania w grę lub chcesz mieć pewność, że zapisy gry zostaną przeniesione na nowe urządzenie. Lokalne dane zapisu, które są zapisywane za każdym razem, gdy grasz, są zawarte tylko w jednym urządzeniu. Metody logowania, takie jak Twitch, pozwalają przenieść te dane na inne urządzenia.


Możesz sprawdzić, której metody logowania używasz na ekranie startowym gry lub w menu Opcje. Aby przejść się na nową metodę logowania, po prostu kliknij ikonę preferowanej metody i postępuj zgodnie z procesem logowania. Uwaga: jeśli nie masz konta na jednej z tych metod, musisz je założyć.
Podczas logowania, zielony znacznik wyboru będzie potwierdzeniem, że logowanie działa, a Twoje konto jest teraz połączone.


Po potwierdzeniu użycia dodatkowej metody logowania zalecamy usunięcie Facebooka jako metody wspólnego logowania. Aby to zrobić, proszę zapoznaj się z poniższymi krokami w FAQ.

Często Zadawane Pytania (FAQ)

Czy stracę konto, jeśli nie zmienię metody logowania?
Nie, dane Twojego konta są generowane za każdym razem, gdy grasz. Istnieje jednak ryzyko utraty konta, jeśli zdecydujesz się na zakup nowego urządzenia lub wykasujesz dane z obecnego urządzenia, ponieważ nie ma możliwości przeniesienia zapisu międzyplatformowego bez metody logowania, takiej jak Twitch.

Kiedy logowanie poprzez Facebooka przestanie być dostępne?
Zostanie wycofane jako metoda 25 lipca 2022.

Otrzymuję komunikat o błędzie podczas próby użycia logowania poprzez Facebook.
Zamiast tego użyj innej metody logowania, jeśli już jest założona. Jeśli masz problemy, proszę skontaktuj się z działem obsługi klienta.

Co mogę zrobić, jeśli stracę swoje konto?
Zapis lokalny powinien zawsze zawierać informacje o Twoim koncie ale przejście na nową metodę logowania zapobiegnie temu. W przypadku problemów skontaktuj się z działem obsługi klienta w celu uzyskania pomocy.